American Crew

1termék11
American Crew Shaving Skincare All-In-One Face Balm SPF15 - borotválkozás utáni balzsam. Elősegíti a könnyedebb borotválkozást. Előkészíti a borotválni kívánt felületet, optimalizálja a bőr vízháztartásáról úgy, hogy hidratált és puha felszínt hoz létre. Erős szőrzet borotválása előtt feltétlenül szükséges a használata. Alkalmazásakor mossa meg meleg vízzel az arcát, majd masszírozza fel az olajat a borotválási felületre. Az előkészítés után borotválkozhat. ...
Raktáron
5 710 Ft

Az American Crew márka 1994 –ben született, amikor David Raccuglia stylist és fodrász forradalmat indított a férfias megjelenés javítása érdekében. Mára már több mint 60 országban forgalmazza a kiváló minőségűek és kifejezetten hatékony bőrápoló és hajápoló készítményeket.

David Raccuglia a stílus világának egy kiemelkedő személyisége, aki az American Crew márkanéven a termékeivel fáradhatatlanul segíti a fodrászokat és a stylistok munkáját magasabb szintre emelni. Az a filozófiája, hogy a férfiak egyre több időt fordítanak külső megjelenésükre, érdekli őket, hogy hogyan néznek ki kortól és demográfiai csoporttól függetlenül.

Az American Crew nemcsak egy életérzés, és nemcsak a szépségszalonokat szolgálja ki. Mérföldkőnek számít a férfiak bőrápolásában, valamint egy vezető márka, mely kifejezetten a férfiaknak lett kialakítva professzionális stylistok igényei szerint.

Sikerét az innovációkon és a legújabb trendek követésével érik el. Az American Crew márkát előszeretettel használják a profi fodrászok és hírességek, és éppen ők azok, akik folyamatosan diktálják a férfidivatot.


Az American Crew minden nap azon dolgozik, hogy létrehozza a stílusos, férfias hatást a termékei segítségével.