Blog

Az arcodra van írva!

B
B
2021.02.19 12:52
Az arcodra van írva!

Az arcodra van írva!

A megjelenésünket mi magunk alakítjuk napról-napra!
Van, aki ragaszkodik a jól bevált sémákhoz, valaki folyton keresi az újdonságokat, és olyan is akad, aki csak szereti, ha „több arcát” is megmutathatja, legyen szó frissen borotvált, borostás, vagy épp szakállas férfiról.
Ezek bármelyike lehet éppenséggel szexi vagy férfias. Mindenki másképp éli meg ezeket!

Ha nem másoknak, akkor magunknak akarunk megfelelni!
Tagadhatatlanul, törődünk a külsőségeinkkel!
„Ahány ember, annyi szokás!”, szokták mondani!

Ügye sokan vannak, akik csak reggel vagy este, sitty-sutty gyorsan megborotválkoznak! De vannak a fanatikusok, akiknek egész szentélye van a fürdőszobában, hogy komoly rituálékat tartson és megfontolt, aprólékos lépésekben borotválja szép egyenletesen simára az arcát, és ápolja a legmegfelelőbb kozmetikumokkal, hogy ezzel is segítse bőrét a mindennapok kihívásaival szemben!

Szintén sokan a „gyorsan végigmegyek rajta géppel” típusúak, akiknek a rohanó tempójuk, vagy épp a lustaságból adódóan még inkább oda kéne figyelniük bőrük, borostájuk ápoltságára és hidratálására, mert az idő nem lesz kegyes hozzájuk, és idejekorán vagy nem tudnak vagy csak költséges eszközökkel és hosszan tartó kezelésekkel tudnak valamelyest menteni a menthetőn!

És a szakállasok! Akik kicsi vagy nagy szakállat növesztenek. Rendezetten vagy bozontosan szeretik hordani arcuk ékességét. Ápolva, vagy nem ápolva azt! …
Aki nem ápolja, annak gyorsan meggyűlik vele a baja, mert szúrja, vakarja, mert viszket neki, vagy minden meglátszik rajta, és benne. Mivel a férfiak arcán sokkal intenzívebben működnek a faggyúmirigyek, sokkal jobban megtapadhatnak benne a bőrön élő baktériumok, kórokozók, amik bontani kezdik a faggyút és ennek bizony következményei is lehetnek.
Ezek gyulladáshoz, szakállmérgezéshez és maradandó hegekhez is vezethet, ezért fontos a napi ápolás, és a szakáll tisztán tartása.

Természetesen van, aki alaposan gondozza a szakállát samponnal, balzsammal, olajokkal, hogy egészséges, ápolt, hidratált és nem utolsó sorban illatos legyen a szakálla, és alatta a szőrzetet tápláló arcbőre is. Ők, e tekintetben az igazán igényes szakállasok! Ők, még gondosan ki is fésülik napi rendszerességgel, vagy „belövik” indulás előtt a „bundát”! Nekik biztosan kijár majd az elmaradhatatlan, elismerő tekintetekből is!

Ezeknek a felsorolt "délceg" emberek mindegyikének kínálunk folyamatosan bővülő kínálatunkban, arc, bőr, vagy szakállápolási szokásaikra termékeket!

Az alábbi linken meg tudod nézni, hogy milyen szépségápolási termékek közül tudsz válogatni! https://barbercosmetic.hu/shop_artspec.php?artspec=1

Hát hajrá, ápoltságra fel embertársak! Tegyétek magatokat vonzóvá önmagatoknak, vagy akinek csak akarjátok!

Ha tetszett a poszt, nyomj e like-ot!
Iratkozz fel hírlevelünkre, és kövesd a facebook oldalunkat!

Üdv Neked!
Barber Cosmetic